Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik, który zawsze się uda, a ciasto na wzór toruńskiego może stać surowe cały rok.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1708045" data-attributes="member: 592"><p>to zagniotłam dzisiaj , ale istną herezję , bo na miodzie i na jajkach to chyba tylko dla siebie bym zrobiła, a tak ma wersje roślinną 100%, miodek majowy z mlecza i aquafaba odlana z ciecierzycy, trochę jakiś rzadki mi wyszedł, może za dużo policzyłam tej aquafaby zamiast jajek i ubiłam ja na sztywno z częścią cukru, mąki tak Joanna orkiszowa (500g) i żytnia (123 g) chyba dobrze na pół porcji przeliczyłam, obie jasne </p><p>Co będzie to będzie, jak sie nie da wycinać to zrobię jakaś krajankę lub upiekę w keksówkach prostokąty i przełożę masami</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1708045, member: 592"] to zagniotłam dzisiaj , ale istną herezję , bo na miodzie i na jajkach to chyba tylko dla siebie bym zrobiła, a tak ma wersje roślinną 100%, miodek majowy z mlecza i aquafaba odlana z ciecierzycy, trochę jakiś rzadki mi wyszedł, może za dużo policzyłam tej aquafaby zamiast jajek i ubiłam ja na sztywno z częścią cukru, mąki tak Joanna orkiszowa (500g) i żytnia (123 g) chyba dobrze na pół porcji przeliczyłam, obie jasne Co będzie to będzie, jak sie nie da wycinać to zrobię jakaś krajankę lub upiekę w keksówkach prostokąty i przełożę masami [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik, który zawsze się uda, a ciasto na wzór toruńskiego może stać surowe cały rok.
Top
Bottom