Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik - miodowy, wilgotny, pyszny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Kiiri" data-source="post: 1373618" data-attributes="member: 5590"><p>Przymierzam sie do tego piernika i takie pytanie mam widze ze jecie i na swiezo i zostawiacie do lezakowania - ktory jest lepszy, swiezy, kilkudniowy czy kilkutygodniowy?</p><p>Czy miod jest bardzo wyczuwalny? Mam ogromna ilosc miodu eukaliptusowego i zastanawiam sie czy dac ten czy jakis nieco bardziej wyrazisty np spadziowy?</p><p>I jeszcze jedno, tez bym chciala go przelozyc jakas masa czy dzemem to przekladac po upieczeniu czy dzien przed podaniem?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kiiri, post: 1373618, member: 5590"] Przymierzam sie do tego piernika i takie pytanie mam widze ze jecie i na swiezo i zostawiacie do lezakowania - ktory jest lepszy, swiezy, kilkudniowy czy kilkutygodniowy? Czy miod jest bardzo wyczuwalny? Mam ogromna ilosc miodu eukaliptusowego i zastanawiam sie czy dac ten czy jakis nieco bardziej wyrazisty np spadziowy? I jeszcze jedno, tez bym chciala go przelozyc jakas masa czy dzemem to przekladac po upieczeniu czy dzien przed podaniem? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik - miodowy, wilgotny, pyszny
Top
Bottom