Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik staropolski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ajaj" data-source="post: 1705872" data-attributes="member: 10861"><p>Potrzebuje pomocy: - Po dosypaniu prawie dwoch szklanek maki moje ciasto ciagle jeszcze ma lejaca konsystencje, jest dosyc geste ale nie ma formy stalej, coz moge z tym jeszcze zrobic? Dlaczego tak sie stalo, nie ma szans zeby w takiej formie wyrobic ciast dlonmi. I drugie pytanie, ile dawalyscie przyprawy do piernika? W przepisie jest bez gramatury.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ajaj, post: 1705872, member: 10861"] Potrzebuje pomocy: - Po dosypaniu prawie dwoch szklanek maki moje ciasto ciagle jeszcze ma lejaca konsystencje, jest dosyc geste ale nie ma formy stalej, coz moge z tym jeszcze zrobic? Dlaczego tak sie stalo, nie ma szans zeby w takiej formie wyrobic ciast dlonmi. I drugie pytanie, ile dawalyscie przyprawy do piernika? W przepisie jest bez gramatury. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik staropolski
Top
Bottom