Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik z Yorkshire
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AgusiaH" data-source="post: 359140" data-attributes="member: 80"><p>Widze, ze to przepis na klasyczny &quot;parkin&quot;. Ja juz raz robilam to ciasto tylko w wersji &quot;wysokoblonnikowej&quot; - z maka razowa i &quot;pin head oatmeal&quot; - to drugie to raczej lamany owies niz platki. Bylo smaczne, ale przesadnie &quot;gruboziarniste&quot;. Twoja wersja Lisko z maka owsiana mysle, ze mi bedzie bardziej odpowiadac. </p><p></p><p>U mnie zamiast przyprawy do piernikow kazali dawac tylko imbir w proszku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AgusiaH, post: 359140, member: 80"] Widze, ze to przepis na klasyczny "parkin". Ja juz raz robilam to ciasto tylko w wersji "wysokoblonnikowej" - z maka razowa i "pin head oatmeal" - to drugie to raczej lamany owies niz platki. Bylo smaczne, ale przesadnie "gruboziarniste". Twoja wersja Lisko z maka owsiana mysle, ze mi bedzie bardziej odpowiadac. U mnie zamiast przyprawy do piernikow kazali dawac tylko imbir w proszku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik z Yorkshire
Top
Bottom