Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Pieróg biłgorajski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 767662" data-attributes="member: 90"><p>BTV, a może sam spróbuj upiec, może skorzystasz z <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20713" target="_blank">tego przepisu</a>, można dodać do farszu miętę jeśli lubisz ( ja nie lubię). Myślę, że tego smaku, który pamiętasz z wakacji u babci już nie da się odtworzyć identycznie, bo każdy ma jakieś swoje sposoby, i nawet ten sam pieróg w dwóch różnych domach może inaczej smakować. </p><p>Co do sera, to widzę, że u mnie sprzedają &quot;baby&quot; taki pewnie spod kamienia, jak mówisz, ale jakoś nie mam ochoty go kupować, jak by to jakiś &quot;swojak&quot;, ktoś z rodziny zrobił, to z chęcią bym wzięła ale niestety takiego &quot;obcego&quot; nie, trochę się brzydzę</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 767662, member: 90"] BTV, a może sam spróbuj upiec, może skorzystasz z [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=20713"]tego przepisu[/URL], można dodać do farszu miętę jeśli lubisz ( ja nie lubię). Myślę, że tego smaku, który pamiętasz z wakacji u babci już nie da się odtworzyć identycznie, bo każdy ma jakieś swoje sposoby, i nawet ten sam pieróg w dwóch różnych domach może inaczej smakować. Co do sera, to widzę, że u mnie sprzedają "baby" taki pewnie spod kamienia, jak mówisz, ale jakoś nie mam ochoty go kupować, jak by to jakiś "swojak", ktoś z rodziny zrobił, to z chęcią bym wzięła ale niestety takiego "obcego" nie, trochę się brzydzę [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
Pieróg biłgorajski
Top
Bottom