Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Pieróg krucho-drożdżowy z kaszą gryczaną i serem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 539369" data-attributes="member: 90"><p>Ja tez potwierdzam, pierogi wiejskie z kasza i bialym serem uwielbiam,takie zwykle z pierogowego ciasta i gotowane, ale bron Boze z mieta, wszyscy w moim domu lubia z mieta ale ja nie. A takiego &quot;pieroga&quot; pieczonego tez glownie pokolenie mojej babci robilo, ale w ciescie drozdzowym, ja tez od czasu do czasu tak robie. Jednak Twoj tak bosko wyglada, ze chyba, sprobuje tym razem w krucho-drozdzowym. Piekny!</p><p>Ja do farszu nie daje jajka daje natomiast troche cukru, bo moj farsz taki lekko slodkawy musi byc.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 539369, member: 90"] Ja tez potwierdzam, pierogi wiejskie z kasza i bialym serem uwielbiam,takie zwykle z pierogowego ciasta i gotowane, ale bron Boze z mieta, wszyscy w moim domu lubia z mieta ale ja nie. A takiego "pieroga" pieczonego tez glownie pokolenie mojej babci robilo, ale w ciescie drozdzowym, ja tez od czasu do czasu tak robie. Jednak Twoj tak bosko wyglada, ze chyba, sprobuje tym razem w krucho-drozdzowym. Piekny! Ja do farszu nie daje jajka daje natomiast troche cukru, bo moj farsz taki lekko slodkawy musi byc. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Pieróg krucho-drożdżowy z kaszą gryczaną i serem*
Top
Bottom