Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieróg Ślimak*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1673667" data-attributes="member: 1024"><p>Zostało mi z obiadu trochę kaszy gryczanej, duszonych z cebulą pieczarek i kawałek kurzęcej piersi.</p><p>Ugotowałam na twardo trzy jajka, posiekałam je, wymieszałam z resztą składników i zawinęłam w ciasto francuskie (zrobiłam dwa mini- ślimaki z jednej porcji ciasta). Posmarowałam żółtkiem wymieszanym z łyżką mleka, posypałam sezamem i czarnuszką i wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Piekłam ok. 35 minut. Będzie pyszna kolacja.</p><p></p><p>EDIT:</p><p></p><p>[ATTACH=full]100197[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1673667, member: 1024"] Zostało mi z obiadu trochę kaszy gryczanej, duszonych z cebulą pieczarek i kawałek kurzęcej piersi. Ugotowałam na twardo trzy jajka, posiekałam je, wymieszałam z resztą składników i zawinęłam w ciasto francuskie (zrobiłam dwa mini- ślimaki z jednej porcji ciasta). Posmarowałam żółtkiem wymieszanym z łyżką mleka, posypałam sezamem i czarnuszką i wstawiłam do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Piekłam ok. 35 minut. Będzie pyszna kolacja. EDIT: [ATTACH=full]100197[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieróg Ślimak*
Top
Bottom