Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
pierogi "wiejskie" z kasza gryczaną i serem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 596902" data-attributes="member: 90"><p>pierogi wiejskie to rowniez moje jedne z ulubionych, tylko, ze w moim rejonie lubelszczyzny akurat one sa jednak na bardziej slodko niz wytrawnie. Nie daje do srodka cebuli tylko sama kasze i ser, farsz lekko poslodzony. Najbardziej lubie takie swiezo ugotowane maczane w gestej wiejskiej smietanie. Miety rowniez nie dodaje, bo nie lubie, ale jak najbardziej moze byc dla tych co lubia. Przysmazane na rumiano tez bardzo lubie, i dzieki temu ze sa tylko leciutko slodkawe jak najbardziej pasuja mi do nich rowniez zrumienione na chrupko skwarki ze sloniny</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 596902, member: 90"] pierogi wiejskie to rowniez moje jedne z ulubionych, tylko, ze w moim rejonie lubelszczyzny akurat one sa jednak na bardziej slodko niz wytrawnie. Nie daje do srodka cebuli tylko sama kasze i ser, farsz lekko poslodzony. Najbardziej lubie takie swiezo ugotowane maczane w gestej wiejskiej smietanie. Miety rowniez nie dodaje, bo nie lubie, ale jak najbardziej moze byc dla tych co lubia. Przysmazane na rumiano tez bardzo lubie, i dzieki temu ze sa tylko leciutko slodkawe jak najbardziej pasuja mi do nich rowniez zrumienione na chrupko skwarki ze sloniny [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
pierogi "wiejskie" z kasza gryczaną i serem*
Top
Bottom