Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pierogi z semoliny z feta*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yrsa" data-source="post: 1130993" data-attributes="member: 13254"><p>Przy przepisie Hamelmana na chleb z semoliny jest napisane, żeby bardzo uważać z wyrabianiem, bo semolina &quot;has a tendency to break down in a mixer&quot;, ma małą tolerancję na zbyt długie wyrabianie i &quot;will quickly unknit&quot;. Zdaje się, że uzyskałaś opisany efekt, chociaż nadal nie umiem sobie tego nazwać po polsku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yrsa, post: 1130993, member: 13254"] Przy przepisie Hamelmana na chleb z semoliny jest napisane, żeby bardzo uważać z wyrabianiem, bo semolina "has a tendency to break down in a mixer", ma małą tolerancję na zbyt długie wyrabianie i "will quickly unknit". Zdaje się, że uzyskałaś opisany efekt, chociaż nadal nie umiem sobie tego nazwać po polsku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pierogi z semoliny z feta*
Top
Bottom