Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pierogi z semoliny z feta*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margarete" data-source="post: 1131052" data-attributes="member: 4430"><p>Jaco, dodaj moze letnia wode. </p><p>Kermidt, jest maka i grysik z twardej pszenicy. To zalezy od stopnia przemialu chyba. Semolina to raczej maka na makaron i innego rodzaju kluseczki. Do chleba dodaje sie semoliny, jezeli uwzglednia to specjalny przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margarete, post: 1131052, member: 4430"] Jaco, dodaj moze letnia wode. Kermidt, jest maka i grysik z twardej pszenicy. To zalezy od stopnia przemialu chyba. Semolina to raczej maka na makaron i innego rodzaju kluseczki. Do chleba dodaje sie semoliny, jezeli uwzglednia to specjalny przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pierogi z semoliny z feta*
Top
Bottom