Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Pierozki chinskie z miesem i kapusta (Jio Zi)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 221489" data-attributes="member: 231"><p>bambusowych?</p><p>co do trwalosci to nie wiem, ale ogolnie najlepiej miec woka, nalac na dno troche wody i jak zaparuje ustawic koszyczki i parowac w nich warzywa, pierozki, bułeczki etc.</p><p>nalezy pamietac zeby ZAWSZE wylozyc dno koszyczkow pergaminem podziurkowanych albo lisciem kapusty pekinskiej, bo bambus przenosi swoj zapach na jedzenie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 221489, member: 231"] bambusowych? co do trwalosci to nie wiem, ale ogolnie najlepiej miec woka, nalac na dno troche wody i jak zaparuje ustawic koszyczki i parowac w nich warzywa, pierozki, bułeczki etc. nalezy pamietac zeby ZAWSZE wylozyc dno koszyczkow pergaminem podziurkowanych albo lisciem kapusty pekinskiej, bo bambus przenosi swoj zapach na jedzenie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Pierozki chinskie z miesem i kapusta (Jio Zi)*
Top
Bottom