Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pierożki z krabowymi paluszkami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1403318" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Janka,</strong> bardzo lubię Twoje przepisy, szczególnie na zupy. Dzisiaj jestem &quot;uziemiona&quot; w domu i leczę gardlo, bo w niedzielę mam wyjątkową uroczystość, na której chcę i muszę być. Nigdzie więc nie wychodzę, a coś jeść trzeba. </p><p>Zawsze mam w zamrażarce ciasto francuskie na maśle. Paluszki krabowe są &quot;na stanie&quot; do pogryzania, więc wybrałam to danie na dzisiejszy obiad. Aha, śmietanę mam 18%, a nie dwudziestkę. I cały czas zastanawiam się, jak te paluszki smakują na ciepło. Ale jak nie zrobię, nie będę wiedziała. Tylko, co do nich podać? Mam w zapasach paprykę w lekkim sosie winegret (po chorwacku), gruszki na słodko-kwaśno (to chyba odpada) i inne marynaty. Surówek nie mam z czego zrobić, bo jest tylko jedna cukinia, raczej nie do jedzenia na surowo. Ale coś wymyślę. Odezwę się po obiedzie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1403318, member: 10341"] [B]Janka,[/B] bardzo lubię Twoje przepisy, szczególnie na zupy. Dzisiaj jestem "uziemiona" w domu i leczę gardlo, bo w niedzielę mam wyjątkową uroczystość, na której chcę i muszę być. Nigdzie więc nie wychodzę, a coś jeść trzeba. Zawsze mam w zamrażarce ciasto francuskie na maśle. Paluszki krabowe są "na stanie" do pogryzania, więc wybrałam to danie na dzisiejszy obiad. Aha, śmietanę mam 18%, a nie dwudziestkę. I cały czas zastanawiam się, jak te paluszki smakują na ciepło. Ale jak nie zrobię, nie będę wiedziała. Tylko, co do nich podać? Mam w zapasach paprykę w lekkim sosie winegret (po chorwacku), gruszki na słodko-kwaśno (to chyba odpada) i inne marynaty. Surówek nie mam z czego zrobić, bo jest tylko jedna cukinia, raczej nie do jedzenia na surowo. Ale coś wymyślę. Odezwę się po obiedzie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pierożki z krabowymi paluszkami*
Bottom