Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś kurza faszerowana suszonymi pomidorami i szpinakiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 63554" data-attributes="member: 160"><p>pierś kurzą naciąć / przeciąć, byle nie do końca. </p><p>1- 2 ząbki czosnku pokroić w plasterki </p><p>szpinak mrożony w liściach ugotować w osolonej wodzie </p><p>suszone pom. osączyć. </p><p></p><p>Pierś &quot;otworzyć&quot; , posolić , popieprzyć (w środku) , układać na niej: </p><p>czosnek, pomidory i szpinak </p><p>zamknąć, spiąć wykałaczkami. </p><p>Obsmażyć z grubsza na patelni. </p><p>Wstawić do rozgrzanego piekarnika. Podlać czymś.. w zasadzie obojętne czym, ja podlałam rosołem, bo akurat miałam. </p><p></p><p>Wyjąc, pokroić w &quot;plastry&quot; </p><p></p><p>Podawać na przykład na szpinaku z czosnkiem i rokpolem</p><p></p><p>ps. jeśli szpinak jest świeży.. włożyć świeży (ew. zblanszowany)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 63554, member: 160"] pierś kurzą naciąć / przeciąć, byle nie do końca. 1- 2 ząbki czosnku pokroić w plasterki szpinak mrożony w liściach ugotować w osolonej wodzie suszone pom. osączyć. Pierś "otworzyć" , posolić , popieprzyć (w środku) , układać na niej: czosnek, pomidory i szpinak zamknąć, spiąć wykałaczkami. Obsmażyć z grubsza na patelni. Wstawić do rozgrzanego piekarnika. Podlać czymś.. w zasadzie obojętne czym, ja podlałam rosołem, bo akurat miałam. Wyjąc, pokroić w "plastry" Podawać na przykład na szpinaku z czosnkiem i rokpolem ps. jeśli szpinak jest świeży.. włożyć świeży (ew. zblanszowany) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś kurza faszerowana suszonymi pomidorami i szpinakiem
Top
Bottom