Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś pod "porową pierzynką"*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gagunia" data-source="post: 826603" data-attributes="member: 4591"><p>Pisałam o tym przepisie przy okazji kurczaka w porach KRYSTYNY9 więc postanowiłam wpisać.</p><ul> <li data-xf-list-type="ul">Podwójna pierś z kurczaka<br /> Mały por<br /> 10 dag żółtego sera<br /> majonez(ok. pół małego słoika)<br /> sól, pieprz do smaku</li> </ul><p></p><p>Pierś pokroić na kotlety i rozbić.Przyprawić solą i pieprzem. Ser zetrzeć na tarce, pora pokroić. Ser i pora wymieszać z majonezem.Kotlety ułożyć w blaszce. Na każdy położyć masę porową.Piec ok 30 min. w temp 180-190 stopni. Na zdjęciu pieczone razem z moimi ulubionymi ziemniaczkami zapiaszczanymi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gagunia, post: 826603, member: 4591"] Pisałam o tym przepisie przy okazji kurczaka w porach KRYSTYNY9 więc postanowiłam wpisać. [LIST]Podwójna pierś z kurczaka Mały por 10 dag żółtego sera majonez(ok. pół małego słoika) sól, pieprz do smaku[/LIST] Pierś pokroić na kotlety i rozbić.Przyprawić solą i pieprzem. Ser zetrzeć na tarce, pora pokroić. Ser i pora wymieszać z majonezem.Kotlety ułożyć w blaszce. Na każdy położyć masę porową.Piec ok 30 min. w temp 180-190 stopni. Na zdjęciu pieczone razem z moimi ulubionymi ziemniaczkami zapiaszczanymi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś pod "porową pierzynką"*
Top
Bottom