Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś z kurczaka pod serową pierzynką,
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gracha" data-source="post: 1510652" data-attributes="member: 1585"><p>Żurawinę robię na surowo. Biorę tyle cukru ile waży żurawina. Żurawinę przekręcam przez maszynkę, sypię cukier i mieszam do rozpuszczenia cukru. Wygląda to tak,że stoi w misce 1 dzień, co jakiś czas trochę pomieszam, drugiego dnia to samo. Jak uznam,że już to łąduję w słoiki, przeważnie robię niewiele więc w malutkie słoiczki od koncentratów (wyparzone), zakręcam i już. Do tej potrawy ta żurawina jest super.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gracha, post: 1510652, member: 1585"] Żurawinę robię na surowo. Biorę tyle cukru ile waży żurawina. Żurawinę przekręcam przez maszynkę, sypię cukier i mieszam do rozpuszczenia cukru. Wygląda to tak,że stoi w misce 1 dzień, co jakiś czas trochę pomieszam, drugiego dnia to samo. Jak uznam,że już to łąduję w słoiki, przeważnie robię niewiele więc w malutkie słoiczki od koncentratów (wyparzone), zakręcam i już. Do tej potrawy ta żurawina jest super. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś z kurczaka pod serową pierzynką,
Top
Bottom