Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś z kurczaka pod serową pierzynką,
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gracha" data-source="post: 1510736" data-attributes="member: 1585"><p>Nie mam wielkiego doświadczenia, trzymam w piwnicy a jak przyniosę do domu to w lodówce. Nie pasteryzuje się tego bo to już będzie gotowana a nie surowa ale wiem,że robi się też gotowaną tylko to już co innego, taki dżem. Czasem zdarza się,że wycieka ze słoika, jednego roku mi buzowała ale wstawiłam do lodówki i była dobra, nie popsuła się. Trzymam na ogół do roku, ale bywa,że dłużej. Nic się nie dzieje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gracha, post: 1510736, member: 1585"] Nie mam wielkiego doświadczenia, trzymam w piwnicy a jak przyniosę do domu to w lodówce. Nie pasteryzuje się tego bo to już będzie gotowana a nie surowa ale wiem,że robi się też gotowaną tylko to już co innego, taki dżem. Czasem zdarza się,że wycieka ze słoika, jednego roku mi buzowała ale wstawiłam do lodówki i była dobra, nie popsuła się. Trzymam na ogół do roku, ale bywa,że dłużej. Nic się nie dzieje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś z kurczaka pod serową pierzynką,
Top
Bottom