Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś z kurczaka pod serową pierzynką,
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hichotka" data-source="post: 361676" data-attributes="member: 298"><p><strong>Pierś z kurczaka pod serową pierzynką: </strong> </p><p></p><p>[ATTACH=full]496[/ATTACH]</p><p></p><p>2 piersi z kurczaka </p><p>3 łyżki żurawiny w konfiturach</p><p>8 łyżek majonezu </p><p>2 łyżki śmietany </p><p>1 łyżka ketchupu </p><p>1 łyżka musztardy </p><p>10 dkg tartego żóltego sera</p><p> </p><p> </p><p></p><p>1. Piersi z kurczaka kroimy na połówki. Każdą z nich rozbijamy tj. na kotlety schabowe. </p><p>Doprawiamy do smaku. Układamy kotlety w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą. </p><p>2. Majonez mieszamy ze śmietaną, żurawinami, ketchupem, musztardą, oraz żółtym serem. </p><p>3. Na każdy plaster piersi nakładamy po 3-4 łyżki tej masy i pieczemy w temperaturze 150 stopni przez ok. 30 minut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hichotka, post: 361676, member: 298"] [B]Pierś z kurczaka pod serową pierzynką: [/B] [ATTACH=full]496[/ATTACH] 2 piersi z kurczaka 3 łyżki żurawiny w konfiturach 8 łyżek majonezu 2 łyżki śmietany 1 łyżka ketchupu 1 łyżka musztardy 10 dkg tartego żóltego sera 1. Piersi z kurczaka kroimy na połówki. Każdą z nich rozbijamy tj. na kotlety schabowe. Doprawiamy do smaku. Układamy kotlety w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą. 2. Majonez mieszamy ze śmietaną, żurawinami, ketchupem, musztardą, oraz żółtym serem. 3. Na każdy plaster piersi nakładamy po 3-4 łyżki tej masy i pieczemy w temperaturze 150 stopni przez ok. 30 minut. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pierś z kurczaka pod serową pierzynką,
Top
Bottom