Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Piersi kurczaka z prosciutto i pesto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1572084" data-attributes="member: 1142"><p>Bardzo prosze.</p><p></p><p>Mozesz zrobic panko w domu. Rozgrzej piec do 160C. Zetrzyj miazsz bialego (lub innego) chleba, bulki, na tarce o duzych oczkach. wysyp na duza blache, wsun do pieca i susz ok 8min lub gdy okruszki sa suche ale nie uprazone. Gdy gotowe wyjmij z pieca i wystudz na kratce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1572084, member: 1142"] Bardzo prosze. Mozesz zrobic panko w domu. Rozgrzej piec do 160C. Zetrzyj miazsz bialego (lub innego) chleba, bulki, na tarce o duzych oczkach. wysyp na duza blache, wsun do pieca i susz ok 8min lub gdy okruszki sa suche ale nie uprazone. Gdy gotowe wyjmij z pieca i wystudz na kratce. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Piersi kurczaka z prosciutto i pesto
Top
Bottom