Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
pigwowka*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Suonko" data-source="post: 388081" data-attributes="member: 2336"><p>Ja też kilka razy robiłam, ale wszystko &quot;na oko&quot;.</p><p>Pigwę bez ziarenek kroiłam na cieniutkie paseczki, przesypywałam cukrem warstwami (warstwa pigwy, warstwa cukru). To sobie stało jakiś czas - nawet kilka tygodni. A potem wszystko zalałam uczciwie wódeczką i dalej sobie stało kilka tygodni. Potem przecedziłam i przefiltrowałam. </p><p>Wg mnie najlepsze jest, jak jest bardzo słodkie, no ale to kwestia gustu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Suonko, post: 388081, member: 2336"] Ja też kilka razy robiłam, ale wszystko "na oko". Pigwę bez ziarenek kroiłam na cieniutkie paseczki, przesypywałam cukrem warstwami (warstwa pigwy, warstwa cukru). To sobie stało jakiś czas - nawet kilka tygodni. A potem wszystko zalałam uczciwie wódeczką i dalej sobie stało kilka tygodni. Potem przecedziłam i przefiltrowałam. Wg mnie najlepsze jest, jak jest bardzo słodkie, no ale to kwestia gustu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
pigwowka*
Top
Bottom