Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pikantny omlet serowy*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 961937" data-attributes="member: 10341"><p>Nie. Ma być zapieczony na rumiano z obu stron, a piana ma nadać mu pulchności, a nie &quot;piankowości&quot;.</p><p>Duża ilość sera robi ten omlet dosyć ścisłym, dlatego ubija się osobno pianę, zeby był pulchny, ale tej piany nie może być czuć. A smak powinien mieć od sera, a nie od piany. Przykro mi, że coś wyszło nie tak z tym omletem. Serdecznie Cię przepraszam za tę wpadkę, bo to w końcu mój przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 961937, member: 10341"] Nie. Ma być zapieczony na rumiano z obu stron, a piana ma nadać mu pulchności, a nie "piankowości". Duża ilość sera robi ten omlet dosyć ścisłym, dlatego ubija się osobno pianę, zeby był pulchny, ale tej piany nie może być czuć. A smak powinien mieć od sera, a nie od piany. Przykro mi, że coś wyszło nie tak z tym omletem. Serdecznie Cię przepraszam za tę wpadkę, bo to w końcu mój przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pikantny omlet serowy*
Top
Bottom