Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Pilaf cytrynowo-bazyliowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 681010" data-attributes="member: 59"><p>1 i 1/2 szkl ryzu basmati</p><p>2 szkl rosolu vege lub drobiowego </p><p>1 lyzka wiorow z cytryny (kupujecie organiczne jesli macie uzyc skorke?czy to ja przesadzam?) </p><p>1/4 szkl swiezej bazylii</p><p></p><p>Ryz wyplukac i gotowac z rosolem i cytryna do wchloniecia plynow. Zakryc szczelnie i odstawic na 5 min. </p><p>Doprawic sola,i pieprzem (polecam cytrynowy) i dodac pokrojona w cienkie paski bazylie. </p><p></p><p>Podaje sie z grilowanym kurczakiem czy ryba, ale nie trzeba sie tego bardzo mocno trzymac. </p><p>Jest bardzo aromatyczny i bardzo, baardzo dobry.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 681010, member: 59"] 1 i 1/2 szkl ryzu basmati 2 szkl rosolu vege lub drobiowego 1 lyzka wiorow z cytryny (kupujecie organiczne jesli macie uzyc skorke?czy to ja przesadzam?) 1/4 szkl swiezej bazylii Ryz wyplukac i gotowac z rosolem i cytryna do wchloniecia plynow. Zakryc szczelnie i odstawic na 5 min. Doprawic sola,i pieprzem (polecam cytrynowy) i dodac pokrojona w cienkie paski bazylie. Podaje sie z grilowanym kurczakiem czy ryba, ale nie trzeba sie tego bardzo mocno trzymac. Jest bardzo aromatyczny i bardzo, baardzo dobry. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Pilaf cytrynowo-bazyliowy
Top
Bottom