Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pissaladiêre
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1603340" data-attributes="member: 1142"><p>Hazo, pysznie wyglada. </p><p>Nasza La Pissaladiere rozni sie nieco - przede wszystkim baza - jest bardziej jak pizza niz placek drozdzowy z cebula, mam na mysli inne ciasto (bez jajek, masla, mleka, cukru), ktore rozciagane jest dosc cienko. Farsz za to taki sam, a na wierzchu koniecznie oliwki i anchois. Pissaladiere bierze swoja nazwe od pissalat, pasty popularnej na pd Francji, ktorej glownym skladnikiem sa filety anchois.</p><p></p><p>Pieczemy rowniez mini wersje, najczesciej pociete w kwadraty.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1603340, member: 1142"] Hazo, pysznie wyglada. Nasza La Pissaladiere rozni sie nieco - przede wszystkim baza - jest bardziej jak pizza niz placek drozdzowy z cebula, mam na mysli inne ciasto (bez jajek, masla, mleka, cukru), ktore rozciagane jest dosc cienko. Farsz za to taki sam, a na wierzchu koniecznie oliwki i anchois. Pissaladiere bierze swoja nazwe od pissalat, pasty popularnej na pd Francji, ktorej glownym skladnikiem sa filety anchois. Pieczemy rowniez mini wersje, najczesciej pociete w kwadraty. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pissaladiêre
Top
Bottom