Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
pizza Bertineta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 435183" data-attributes="member: 231"><p>Hazo, Bertinet wyrasta albo w lodowce całą noc (ale jak pisalam, on jets bardzo niedokładny, co mnie osobiscie BARDZO denerwuje - i nie pisze, ile wczesniej wyjąć przed pieczeniem, jak długo ma wyrastac przed wsadzeniem do lodówki). Można też normalnie w cieple ją wyrastac, ale wtedy smak napewno nie taki, jaki mogłby byc</p><p></p><p>Moja pizza wyrastała w sypialni przy uchylonym oknie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 435183, member: 231"] Hazo, Bertinet wyrasta albo w lodowce całą noc (ale jak pisalam, on jets bardzo niedokładny, co mnie osobiscie BARDZO denerwuje - i nie pisze, ile wczesniej wyjąć przed pieczeniem, jak długo ma wyrastac przed wsadzeniem do lodówki). Można też normalnie w cieple ją wyrastac, ale wtedy smak napewno nie taki, jaki mogłby byc Moja pizza wyrastała w sypialni przy uchylonym oknie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
pizza Bertineta
Top
Bottom