Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
pizza na spodzie rzymskim
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 535718" data-attributes="member: 151"><p>Lepiej IMHO mrozić ciasto już wyrośnięte czyli takie, które spędziło przynajmniej noc w lodówce i jest podzielone na porcje. Jeśli nie wyrastało, to ja przełożyłabym je do lodówki z zamrażarki conajmniej 24 godziny przed pieczeniem, wtedy zdąży się odmrozić i odpowiednio wyrosnąć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 535718, member: 151"] Lepiej IMHO mrozić ciasto już wyrośnięte czyli takie, które spędziło przynajmniej noc w lodówce i jest podzielone na porcje. Jeśli nie wyrastało, to ja przełożyłabym je do lodówki z zamrażarki conajmniej 24 godziny przed pieczeniem, wtedy zdąży się odmrozić i odpowiednio wyrosnąć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
pizza na spodzie rzymskim
Top
Bottom