Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek brzoskwiniowy "słoneczny"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 772770" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Przykro mi, ale nie mam aparatu, a zdjęcia które czasem zamieszczam są robione okazjonalnie, tzn, albo ktoś trafia się u mnie z aparatem, albo ja niosę gotowe danie do znajomych do sfotografowania. </span>Trafił się &quot;długi weekend&quot; i ludzie zajęci są swoimi sprawami. Jestem sama i nie mogę wymagać, żeby ktoś zmieniał dla mnie swoje plany. Oczywiście nie zjem ciasta sama, zaprosiłam na herbatę zaprzyjażnioną sąsiadkę, sporo starszą ode mnie, która o aparacie cyfrowym pewno nie słyszała. Placek wygląda jak słoneczko, stąd jego nazwa, obłożony jest spora ilością brzoskwiń, a dodatkowy miły efekt smakowy dają drobniutko posiekane orzechy. Poza tym jest bardzo łatwy w wykonaniu, a posypany jeszcze dobrze ciepły cukrem pudrem, prezentuje się znakomicie. Serdecznie namawiam do upieczenia go i życzę smacznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 772770, member: 10341"] [SIZE=10]Przykro mi, ale nie mam aparatu, a zdjęcia które czasem zamieszczam są robione okazjonalnie, tzn, albo ktoś trafia się u mnie z aparatem, albo ja niosę gotowe danie do znajomych do sfotografowania. [/SIZE]Trafił się "długi weekend" i ludzie zajęci są swoimi sprawami. Jestem sama i nie mogę wymagać, żeby ktoś zmieniał dla mnie swoje plany. Oczywiście nie zjem ciasta sama, zaprosiłam na herbatę zaprzyjażnioną sąsiadkę, sporo starszą ode mnie, która o aparacie cyfrowym pewno nie słyszała. Placek wygląda jak słoneczko, stąd jego nazwa, obłożony jest spora ilością brzoskwiń, a dodatkowy miły efekt smakowy dają drobniutko posiekane orzechy. Poza tym jest bardzo łatwy w wykonaniu, a posypany jeszcze dobrze ciepły cukrem pudrem, prezentuje się znakomicie. Serdecznie namawiam do upieczenia go i życzę smacznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek brzoskwiniowy "słoneczny"
Bottom