Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placek po węgiersku *
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sionia" data-source="post: 753023" data-attributes="member: 1706"><p>i tu pojawia się problem... co to znaczy &quot; usmazyłam&quot;? nigdy tego nie robiłam, czy moge prosic o wiecej szczegółów? czy duzo tłuszczu, jaki? jak grubo ciasta lejemy?</p><p>czy mozna dodac tłuszcz do placka i smazyc na suchej patelni?</p><p>Przepraszam, moze to głupie pytania, ale za jakis czas ja tez bede goswiadczona gospocha... z góry dziekuje za informacje</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sionia, post: 753023, member: 1706"] i tu pojawia się problem... co to znaczy " usmazyłam"? nigdy tego nie robiłam, czy moge prosic o wiecej szczegółów? czy duzo tłuszczu, jaki? jak grubo ciasta lejemy? czy mozna dodac tłuszcz do placka i smazyc na suchej patelni? Przepraszam, moze to głupie pytania, ale za jakis czas ja tez bede goswiadczona gospocha... z góry dziekuje za informacje [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placek po węgiersku *
Top
Bottom