Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek włoski z jabłkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="basiak" data-source="post: 1741771" data-attributes="member: 1638"><p>Ja to ciasto mam zapisane pod nazwą ciasto nic (chyba z tego powodu że mało pracy jest przy nim) i moje też jest ciemniejsze ale to chyba od orzechów jak pisała Renia bo też ich nie żałuję. Ja piekę je w blaszce takiej normalnej i ono jest niższe i takie nam odpowiada. Raz robiłam z gruszkami ale mi nie przypadło do smaku bo gruszki były za słodkie ( może nie były odpowiednie). z jabłkami wszystkim smakuje i wierzch oblewam czekoladą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="basiak, post: 1741771, member: 1638"] Ja to ciasto mam zapisane pod nazwą ciasto nic (chyba z tego powodu że mało pracy jest przy nim) i moje też jest ciemniejsze ale to chyba od orzechów jak pisała Renia bo też ich nie żałuję. Ja piekę je w blaszce takiej normalnej i ono jest niższe i takie nam odpowiada. Raz robiłam z gruszkami ale mi nie przypadło do smaku bo gruszki były za słodkie ( może nie były odpowiednie). z jabłkami wszystkim smakuje i wierzch oblewam czekoladą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek włoski z jabłkami
Top
Bottom