Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek z gruszkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 747385" data-attributes="member: 956"><p>Jak mówiłam - tak zrobiłam:</p><p></p><p>[ATTACH=full]32133[/ATTACH] </p><p></p><p>[ATTACH=full]32134[/ATTACH]</p><p></p><p>Jak dla mnie (a lubię słodycze) spód jest zdecydowanie za słodki. Już zmniejszyłam sobie w przepisie ilość cukru do 4 dkg. Wódkę zastąpiłam amaretto. Piekłam nie 20 minut, ale 1/2 godziny.</p><p></p><p><span style="font-size: 26px">Może ktoś ma dobry patent na to, żeby ciasto z boków foremki przy podpiekaniu nie opadało. Zawsze tak mi się dzieje.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 747385, member: 956"] Jak mówiłam - tak zrobiłam: [ATTACH=full]32133[/ATTACH] [ATTACH=full]32134[/ATTACH] Jak dla mnie (a lubię słodycze) spód jest zdecydowanie za słodki. Już zmniejszyłam sobie w przepisie ilość cukru do 4 dkg. Wódkę zastąpiłam amaretto. Piekłam nie 20 minut, ale 1/2 godziny. [SIZE=12]Może ktoś ma dobry patent na to, żeby ciasto z boków foremki przy podpiekaniu nie opadało. Zawsze tak mi się dzieje.[/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek z gruszkami
Top
Bottom