Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek z gruszkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 747426" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Nie nadążam pisać postów. Hazo, a może by tak włożyć spód do podpieczenia do piekarnika nagrzanego do temp. np. 200 st., żeby od razu ranty się zarumieniły, co zapobiegnie ich opadaniu, a dopiero potem zmniejszyć tempereturę? To tylko jeden z pomysłów, bo jak powiadam na razie nic takiego mi się nie przytrafiło, a jak pisałam robiłam to w tortownicy, gdzie rant powinien &quot;zjechać&quot; na dół pierwszy. Może ktoś ma jeszcze jakieś inne pomysły?</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 747426, member: 10341"] [SIZE=10]Nie nadążam pisać postów. Hazo, a może by tak włożyć spód do podpieczenia do piekarnika nagrzanego do temp. np. 200 st., żeby od razu ranty się zarumieniły, co zapobiegnie ich opadaniu, a dopiero potem zmniejszyć tempereturę? To tylko jeden z pomysłów, bo jak powiadam na razie nic takiego mi się nie przytrafiło, a jak pisałam robiłam to w tortownicy, gdzie rant powinien "zjechać" na dół pierwszy. Może ktoś ma jeszcze jakieś inne pomysły?[/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Placek z gruszkami
Top
Bottom