Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Placek z kapustą wersja qd
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1550068" data-attributes="member: 1142"><p>Mam wysyp kapustnych aktualnie i staram sie utylizowac co przytargam z ogrodu. Rowniez robilam modra ostatnio, z zurawina, a teraz chcialabym wyprobowac pierwsze jesienne savoy tj. kapusty wloskie i jarmuz. Czekam jednak na przymrozek bo jarmuzom znacznie poparwia sie smak po chlodzie. To wlasnie jarmuzu mam kilka rodzajow: zwykly europejski, wloski cavolo nero, celtycki C&#224;il Cataibh, Red Ursa i prawdziwy syberyski jarmuz. Wszystkie wyhodowalam z nasion zakupionych w <a href="http://www.realseeds.co.uk/kale.html" target="_blank"><em>Real Seed Catalogue</em></a>. </p><p></p><p>Bardzo smakuje mi Cavolo Nero aka Nero di Toscana i razem ze zwyklym europejskim uprawiam od lat. Te 3 ostatnie to moja tegoroczne nowosci - podziele sie wrazeniami po konsumpcji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1550068, member: 1142"] Mam wysyp kapustnych aktualnie i staram sie utylizowac co przytargam z ogrodu. Rowniez robilam modra ostatnio, z zurawina, a teraz chcialabym wyprobowac pierwsze jesienne savoy tj. kapusty wloskie i jarmuz. Czekam jednak na przymrozek bo jarmuzom znacznie poparwia sie smak po chlodzie. To wlasnie jarmuzu mam kilka rodzajow: zwykly europejski, wloski cavolo nero, celtycki Càil Cataibh, Red Ursa i prawdziwy syberyski jarmuz. Wszystkie wyhodowalam z nasion zakupionych w [URL="http://www.realseeds.co.uk/kale.html"][I]Real Seed Catalogue[/I][/URL]. Bardzo smakuje mi Cavolo Nero aka Nero di Toscana i razem ze zwyklym europejskim uprawiam od lat. Te 3 ostatnie to moja tegoroczne nowosci - podziele sie wrazeniami po konsumpcji. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Placek z kapustą wersja qd
Top
Bottom