Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placki z jabłkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1565408" data-attributes="member: 956"><p>U mnie w domu rodzinnym placki z jabłkami robiło się od zawsze=bardzo, bardzo długo.</p><p>Myśl, żeby dolać ekstraktu waniliowego przyszła mi do głowy niedawno tj. chyba &quot;3 placki temu&quot;.</p><p>I już przy niej zostanę, bo niesamowicie mi odpowiada.</p><p></p><p>Dodam jeszcze, że ja nie wrzucam do ciasta jabłek pokrojonych w kawałki tylko około centymetrowej grubości plastry z dziurką po ogryzku w środku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1565408, member: 956"] U mnie w domu rodzinnym placki z jabłkami robiło się od zawsze=bardzo, bardzo długo. Myśl, żeby dolać ekstraktu waniliowego przyszła mi do głowy niedawno tj. chyba "3 placki temu". I już przy niej zostanę, bo niesamowicie mi odpowiada. Dodam jeszcze, że ja nie wrzucam do ciasta jabłek pokrojonych w kawałki tylko około centymetrowej grubości plastry z dziurką po ogryzku w środku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placki z jabłkami
Top
Bottom