Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placki z patissona.*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hichotka" data-source="post: 146311" data-attributes="member: 298"><p><strong><span style="color: green">Placki z patissona:</span> </strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>3 średniej wielkości obrane</strong> patisony </p><p>20 dkg sera żółtego wędzonego </p><p>20 dkg sera cheddar </p><p>10 dkg wędzonego boczku (pokrojonego w drobniuteńką kosteczkę </p><p>4 rozgniecione ząbki czosnku </p><p>6 łyżek mąki pszennej </p><p>2 - 3 jajka </p><p>kawalątek papryczki chili (taki z 1,5 cm) pokrojony w cieniutenieńkie paseczki </p><p> </p><p>Patissony trzemy na tartce o grubych oczkach. </p><p>Odciskamy z nadmiaru soku. </p><p>Dodajemy starte na tartce (też o grubych oczkach) sery i rozgnieciony czosnek, paprykę i wędzony boczek. </p><p>Wbijamy jajka i dosypujemy mąkę. </p><p>Wyrabiamy na jednolitą masę. </p><p>Smażymy na złotawy kolor z obywu stron. </p><p> </p><p>Pyszniutkie są - Polecam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hichotka, post: 146311, member: 298"] [B][COLOR=green]Placki z patissona:[/COLOR] 3 średniej wielkości obrane[/B][U] [/U]patisony 20 dkg sera żółtego wędzonego 20 dkg sera cheddar 10 dkg wędzonego boczku (pokrojonego w drobniuteńką kosteczkę 4 rozgniecione ząbki czosnku 6 łyżek mąki pszennej 2 - 3 jajka kawalątek papryczki chili (taki z 1,5 cm) pokrojony w cieniutenieńkie paseczki Patissony trzemy na tartce o grubych oczkach. Odciskamy z nadmiaru soku. Dodajemy starte na tartce (też o grubych oczkach) sery i rozgnieciony czosnek, paprykę i wędzony boczek. Wbijamy jajka i dosypujemy mąkę. Wyrabiamy na jednolitą masę. Smażymy na złotawy kolor z obywu stron. Pyszniutkie są - Polecam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placki z patissona.*
Top
Bottom