Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Placki ziemniaczane z sosem z cebuli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1579262" data-attributes="member: 2354"><p>Jesli sie nie myle, to kotlety ziemniaczane zawsze sie robi z gotowanych ziemniakow, ale cos do spojenia chyba jest potrzebne, bo same ziemniaki i jeszcze z dodatkami to chyba niebardzo trzymaja sie kupy. Kiedys, dawno, jeszcze nie majac doswiadczenia kulinarnego tylko pobozne zyczenia - tak wlasnie probowalam smazyc kotlety z gotowanych (tluczonych) ziemniakow, tylko doprawione sola i pieprzem. Nic z tego nie wyszlo. Maka i jajko, albo choc jedno z nich chyba jest potrzebne. Pamietajac moje nieszczesne doswiadczenie (i czyjes kasliwe uwagi z tej okazji) raczej bede robila ze spoiwem, niz bez.</p><p></p><p>A jest tu na cinie przepis BeatySz na podobne kotlety ziemniaczane:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2891&st=0" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2891&st=0</a> </p><p>ktore wlasnie niedawno robilam, wyszly znakomite i panierowane moim zdaniem lepiej smakuja, choc niektorzy robili bez, ale tam jest i maka i jajko.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1579262, member: 2354"] Jesli sie nie myle, to kotlety ziemniaczane zawsze sie robi z gotowanych ziemniakow, ale cos do spojenia chyba jest potrzebne, bo same ziemniaki i jeszcze z dodatkami to chyba niebardzo trzymaja sie kupy. Kiedys, dawno, jeszcze nie majac doswiadczenia kulinarnego tylko pobozne zyczenia - tak wlasnie probowalam smazyc kotlety z gotowanych (tluczonych) ziemniakow, tylko doprawione sola i pieprzem. Nic z tego nie wyszlo. Maka i jajko, albo choc jedno z nich chyba jest potrzebne. Pamietajac moje nieszczesne doswiadczenie (i czyjes kasliwe uwagi z tej okazji) raczej bede robila ze spoiwem, niz bez. A jest tu na cinie przepis BeatySz na podobne kotlety ziemniaczane: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2891&st=0"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2891&st=0[/URL] ktore wlasnie niedawno robilam, wyszly znakomite i panierowane moim zdaniem lepiej smakuja, choc niektorzy robili bez, ale tam jest i maka i jajko. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Placki ziemniaczane z sosem z cebuli
Top
Bottom