Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placuszki po sasku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ela2225" data-source="post: 340735" data-attributes="member: 1298"><p>około kg ziemniaków gotujemy i robimy puree.</p><p>50 g. rodzynek moczymy w 4 łyzkach rumu.</p><p>1 kostka chudego twarogu </p><p>0,5 szkl mąki </p><p>2 jaja</p><p>50 gr cukru pudru</p><p>cytryna (niekońiecznie)</p><p>cynamon</p><p>sól</p><p></p><p>Z ziemniaków mąki.twarogu jajek rodzynek i skórki otartej z cytryny przyrządzić ciasto.</p><p>formować placuszki i smażyć na złoto.</p><p>Podawać posypane cukrem pudrem z cynamonem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ela2225, post: 340735, member: 1298"] około kg ziemniaków gotujemy i robimy puree. 50 g. rodzynek moczymy w 4 łyzkach rumu. 1 kostka chudego twarogu 0,5 szkl mąki 2 jaja 50 gr cukru pudru cytryna (niekońiecznie) cynamon sól Z ziemniaków mąki.twarogu jajek rodzynek i skórki otartej z cytryny przyrządzić ciasto. formować placuszki i smażyć na złoto. Podawać posypane cukrem pudrem z cynamonem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placuszki po sasku*
Top
Bottom