Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placuszki z cukinii*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1664500" data-attributes="member: 4258"><p>oj, nie wszystkie, nie wszystkie. Ser twarogowy ten na serniki jest beznadziejny (choć nie wiem czemu ludzie go sobie chwalą). Kiedyś mięli taki w wiadereczku co miał 24% tłuszczu i był najlepszy na sernik. Przyszedł nowy prezes i zaprzestano produkcji. Sery żółte, tylko niektóre są smaczne. Na pewno te w tych dużych kręgach, blokach. Ale nie te w plasterkach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1664500, member: 4258"] oj, nie wszystkie, nie wszystkie. Ser twarogowy ten na serniki jest beznadziejny (choć nie wiem czemu ludzie go sobie chwalą). Kiedyś mięli taki w wiadereczku co miał 24% tłuszczu i był najlepszy na sernik. Przyszedł nowy prezes i zaprzestano produkcji. Sery żółte, tylko niektóre są smaczne. Na pewno te w tych dużych kręgach, blokach. Ale nie te w plasterkach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placuszki z cukinii*
Top
Bottom