Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placuszki z kurkami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1535384" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Hazo, </strong>ja posypywałam je serem bardzo gorące, tuż po wyjęciu z pieca. Ser topi się na nich dostatecznie (tylko nie sypać go za dużo). Wychodziły doskonałe., Bałam się dawać ser przed włożeniem do pieca, bo zanim placuszki się upieką, ser albo zanadto się przyrumieni i stwardnieje, albo po prostu spali. Poza ty ja lubię stopiony, bardzo lekko ciągnący się ser.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1535384, member: 10341"] [B]Hazo, [/B]ja posypywałam je serem bardzo gorące, tuż po wyjęciu z pieca. Ser topi się na nich dostatecznie (tylko nie sypać go za dużo). Wychodziły doskonałe., Bałam się dawać ser przed włożeniem do pieca, bo zanim placuszki się upieką, ser albo zanadto się przyrumieni i stwardnieje, albo po prostu spali. Poza ty ja lubię stopiony, bardzo lekko ciągnący się ser. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Placuszki z kurkami*
Top
Bottom