Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
placuszki z serka wiejskiego
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ja.1980" data-source="post: 901257" data-attributes="member: 839"><p>Ja dzisiaj w ramach eksperymentu zamieniłam serek wiejski serkie homogenizowanym, a konkretnie danonkami. Nie dałam cukru i dałam więcej mąki tak by uzyskać konsystencję gęstej śmietany. Wyszły gorsze od tych z serkiem wiejskim, ale pewnie powtórzę bo są fajne w smażeniu, wcale nie przywierają, nawet bez tłuszczu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ja.1980, post: 901257, member: 839"] Ja dzisiaj w ramach eksperymentu zamieniłam serek wiejski serkie homogenizowanym, a konkretnie danonkami. Nie dałam cukru i dałam więcej mąki tak by uzyskać konsystencję gęstej śmietany. Wyszły gorsze od tych z serkiem wiejskim, ale pewnie powtórzę bo są fajne w smażeniu, wcale nie przywierają, nawet bez tłuszczu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
placuszki z serka wiejskiego
Top
Bottom