Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pleciona strucla drożdżowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1259705" data-attributes="member: 1024"><p>Do drożdżowego ciasta używam zwykle mąki pszennej 550, 500 lub 450. </p><p>Luksusowa, wrocławska, poznańska tortowa. Mile widziana wysoka ilość białka (ponad 10).</p><p>Są jednak tacy, co pieką na chlebowej 650, a nawet na krupczatce, więc chyba każda się nada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1259705, member: 1024"] Do drożdżowego ciasta używam zwykle mąki pszennej 550, 500 lub 450. Luksusowa, wrocławska, poznańska tortowa. Mile widziana wysoka ilość białka (ponad 10). Są jednak tacy, co pieką na chlebowej 650, a nawet na krupczatce, więc chyba każda się nada. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pleciona strucla drożdżowa
Top
Bottom