Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pleciona strucla drożdżowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Xavierka" data-source="post: 1268873" data-attributes="member: 16619"><p>Moje pytania trochę z innej beczki, a mianowicie bardzo ciekawi mnie jak zrobić ów farsz orzechowy.</p><p></p><p>A co się tyczy smarowania ciast drożdzowych i innych to osobiście bardzo wam polecam, moje niezawodne smarowidło,czyli:</p><p></p><p>1 zółtko + 1-2 łyżki śmietany - oczywiście smarujemy przed pieczniem, ciasta wychodzą ładnie zarumienione z delikatną &quot;skórką&quot;.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Xavierka, post: 1268873, member: 16619"] Moje pytania trochę z innej beczki, a mianowicie bardzo ciekawi mnie jak zrobić ów farsz orzechowy. A co się tyczy smarowania ciast drożdzowych i innych to osobiście bardzo wam polecam, moje niezawodne smarowidło,czyli: 1 zółtko + 1-2 łyżki śmietany - oczywiście smarujemy przed pieczniem, ciasta wychodzą ładnie zarumienione z delikatną "skórką". [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pleciona strucla drożdżowa
Top
Bottom