Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pleśniak
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="zunia" data-source="post: 777997" data-attributes="member: 9481"><p>Ja robiłam dzisiaj podobnie jak Gracha, tzn. najpierw jasne ciasto, na to dzem wiśniowy, następnie potarkowane (zmrożone wcześniej) ciemne ciasto, to do piekarnika na 30 minut, po 30 minutach nakładam pianę a na nią potarkowane jasne ciasto; ja zostawiam mniej jasnego ciasta, z doświadczenia wiem, że tak lepiej rośnie i piana nie opada, a oto fotka</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zunia, post: 777997, member: 9481"] Ja robiłam dzisiaj podobnie jak Gracha, tzn. najpierw jasne ciasto, na to dzem wiśniowy, następnie potarkowane (zmrożone wcześniej) ciemne ciasto, to do piekarnika na 30 minut, po 30 minutach nakładam pianę a na nią potarkowane jasne ciasto; ja zostawiam mniej jasnego ciasta, z doświadczenia wiem, że tak lepiej rośnie i piana nie opada, a oto fotka [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Pleśniak
Top
Bottom