Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Plov uzbecki mojego męża*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="melisa82" data-source="post: 778600" data-attributes="member: 7815"><p>Mąż mówi, że niczym. A w internecie znalazłam, że: &quot;Plovs also known as pilafs are mixtures of grains, usually rice but not always, combined with meats, fruits, vegetables or any combination of the same. Historically plovs originated in northern China & Mongolia. They were a staple of the ancient Silk Road caravans as well as the later Huns, Mongols & Tartars. Some plovs are considered to be the &quot;national&quot; dish of Central Asian countries such as Kazakhstan, Uzbekhistan, Kirghizstan, etc. They now abound throughout Europe, Asia, parts of Africa & certainly have become major menus items in the Americas. Whether you call them plov, pilaf, pilav, pilov, polov, pileau, perlow, perloo, or peeloau it is still a plov.&quot; cytat z: <a href="http://www.suite101.com/article.cfm/rus_cultures_cuisines/106916" target="_blank">http://www.suite101.com/article.cfm/rus_cu...cuisines/106916</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melisa82, post: 778600, member: 7815"] Mąż mówi, że niczym. A w internecie znalazłam, że: "Plovs also known as pilafs are mixtures of grains, usually rice but not always, combined with meats, fruits, vegetables or any combination of the same. Historically plovs originated in northern China & Mongolia. They were a staple of the ancient Silk Road caravans as well as the later Huns, Mongols & Tartars. Some plovs are considered to be the "national" dish of Central Asian countries such as Kazakhstan, Uzbekhistan, Kirghizstan, etc. They now abound throughout Europe, Asia, parts of Africa & certainly have become major menus items in the Americas. Whether you call them plov, pilaf, pilav, pilov, polov, pileau, perlow, perloo, or peeloau it is still a plov." cytat z: [URL="http://www.suite101.com/article.cfm/rus_cultures_cuisines/106916"]http://www.suite101.com/article.cfm/rus_cu...cuisines/106916[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Plov uzbecki mojego męża*
Top
Bottom