Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Podkamieniec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 967110" data-attributes="member: 4258"><p>Ciasto, wbrew długiemu opisowi robi się dość szybko, szczególnie gdy mamy piekarnik z funkcją termoobiegu. Niestety, czasu oczekiwania nie bardzo się da skrócić. Musi dobrze przesiąknąć śmietaną. Ale ma to i dobre strony. Gdy szykuje się nam większa impreza i mamy dużo pracy , to właśnie podkamieńca można przygotować dwa dni wcześniej</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 967110, member: 4258"] Ciasto, wbrew długiemu opisowi robi się dość szybko, szczególnie gdy mamy piekarnik z funkcją termoobiegu. Niestety, czasu oczekiwania nie bardzo się da skrócić. Musi dobrze przesiąknąć śmietaną. Ale ma to i dobre strony. Gdy szykuje się nam większa impreza i mamy dużo pracy , to właśnie podkamieńca można przygotować dwa dni wcześniej [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Podkamieniec
Top
Bottom