Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Poledwiczki rozmarynowe w sosie jablkowym*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 858050" data-attributes="member: 59"><p>Nie ma? </p><p></p><p>Ziemniaki kroi sie w gruba kostke - ze 3cm. Tak, zeby mozna na jeden albo dwa kesy zjesc. </p><p>Mokre wrzuca sie do brytfanki, soli, posypuje czosnkiem i ziolami (mieszanka wloska, albo prowansalska) i polewa oliwa. Zamieszac i do pieca. </p><p></p><p>Ziemniaki wkladam troche wczesniej, z 15-20 minut przed miesem, na 200-220 stopni, a potem zmniejszam temperature i pieke wszystko razem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 858050, member: 59"] Nie ma? Ziemniaki kroi sie w gruba kostke - ze 3cm. Tak, zeby mozna na jeden albo dwa kesy zjesc. Mokre wrzuca sie do brytfanki, soli, posypuje czosnkiem i ziolami (mieszanka wloska, albo prowansalska) i polewa oliwa. Zamieszac i do pieca. Ziemniaki wkladam troche wczesniej, z 15-20 minut przed miesem, na 200-220 stopni, a potem zmniejszam temperature i pieke wszystko razem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Poledwiczki rozmarynowe w sosie jablkowym*
Top
Bottom