Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Polski sos śliwkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 747353" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Ponieważ od dłuższego czasu prowadzę jednoosobowe gospodarstwo, wszystkie przetwory z moich przepisów i te z cc robi teraz dla swojej rodziny moja kuzynka. Ja korzystam, dostając w zamian trochę tych specjałów. Przykazałam jej śledzenie na cc wszystkich uwag i Twoich opinii, żebym nie musiala jej tego powtarzać. Obie serdecznie Ci dziękujemy za cenne uwagi. Masz rację co do miksowania, nawet zupy - kremy miksowane zmieniają kolor. Gratulacje z powodu udanej uprawy moich ulubionych pomidorów.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 747353, member: 10341"] [SIZE=10]Ponieważ od dłuższego czasu prowadzę jednoosobowe gospodarstwo, wszystkie przetwory z moich przepisów i te z cc robi teraz dla swojej rodziny moja kuzynka. Ja korzystam, dostając w zamian trochę tych specjałów. Przykazałam jej śledzenie na cc wszystkich uwag i Twoich opinii, żebym nie musiala jej tego powtarzać. Obie serdecznie Ci dziękujemy za cenne uwagi. Masz rację co do miksowania, nawet zupy - kremy miksowane zmieniają kolor. Gratulacje z powodu udanej uprawy moich ulubionych pomidorów.[/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Polski sos śliwkowy
Top
Bottom