Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Pomada śmietanowa do mazurków-bardzo smaczna kwaskowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 94351" data-attributes="member: 151"><p>1 szklankę kwaśnej śmietany 30%(można zakwasić słodką śmietanę z kartonika</p><p>dzień wcześniej dodając do niej 1 łyżkę kwaśnej śmietany 12 lub 18% i zostawić</p><p>w temp.pokojowej na noc)i 2 szklanki cukru gotować 11 minut od momentu</p><p>zawrzenia.Ucierać chwilę dodając 1 cukier waniliowy i ew.4 łyżki kakao.Jeszcze</p><p>ciepłą wylewać na kruchy spód.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 94351, member: 151"] 1 szklankę kwaśnej śmietany 30%(można zakwasić słodką śmietanę z kartonika dzień wcześniej dodając do niej 1 łyżkę kwaśnej śmietany 12 lub 18% i zostawić w temp.pokojowej na noc)i 2 szklanki cukru gotować 11 minut od momentu zawrzenia.Ucierać chwilę dodając 1 cukier waniliowy i ew.4 łyżki kakao.Jeszcze ciepłą wylewać na kruchy spód. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Pomada śmietanowa do mazurków-bardzo smaczna kwaskowa
Top
Bottom