Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Pomada tradycyjna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mistrz cukierni" data-source="post: 741845" data-attributes="member: 10500"><p>Syropu ziemniaczanego nie stosuje od dawna.Lepiej i wygodniej w tym celu używa się zwykłego OCTU.Na 15kg pomady 50-100g robi się to na wyczucie.Proszę nie przesadzać z octem a wcześniej zrobić próbę np. kulki albo wyżej opisanej polegającej na tym samym co próba pióra.Standardowa pomada powinna mieć 75% gęstości.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mistrz cukierni, post: 741845, member: 10500"] Syropu ziemniaczanego nie stosuje od dawna.Lepiej i wygodniej w tym celu używa się zwykłego OCTU.Na 15kg pomady 50-100g robi się to na wyczucie.Proszę nie przesadzać z octem a wcześniej zrobić próbę np. kulki albo wyżej opisanej polegającej na tym samym co próba pióra.Standardowa pomada powinna mieć 75% gęstości. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Pomada tradycyjna
Top
Bottom