Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pomarańczowy kurczak*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cynamon" data-source="post: 1054016" data-attributes="member: 13811"><p>CYTATMyślę, że tak i to sporo, panierka na początku jest pysznie chrupiąca (nie mogłam się powstrzymać i spróbowałam kawałek takiego usmażonego mięsa przed wrzuceniem do sosu), a mięso bardzo soczyste, ona później fajnie nasiąka tym sosem, ale nie robi się ciapowata, trzyma się dobrze kurczaka, ja bym nie robiła bez panierki, ale to ja</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cynamon, post: 1054016, member: 13811"] CYTATMyślę, że tak i to sporo, panierka na początku jest pysznie chrupiąca (nie mogłam się powstrzymać i spróbowałam kawałek takiego usmażonego mięsa przed wrzuceniem do sosu), a mięso bardzo soczyste, ona później fajnie nasiąka tym sosem, ale nie robi się ciapowata, trzyma się dobrze kurczaka, ja bym nie robiła bez panierki, ale to ja [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pomarańczowy kurczak*
Top
Bottom