Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pomarańczowy kurczak*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1054033" data-attributes="member: 1024"><p>Bez panierki, to by nie było to! </p><p>Po prostu rewelacja!</p><p>Na pewno będę powtarzać, bo wszyscy wymietli talerze do ostatniego okruszka.</p><p>Ponieważ mięso pokroiłam na bardzo małe kawałki, musiałam dorobić nieco panierki.</p><p>Sos przepyszny, idealnie wyważony między ostrością a słodyczą. Tylko ciut go przymało, następnym razem zrobię więcej.</p><p>Podałam z brązowym ryżem na sypko i sałatką z buraków, cukinii i pora, przyprawioną winegretem i sokiem z pomarańczy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1054033, member: 1024"] Bez panierki, to by nie było to! Po prostu rewelacja! Na pewno będę powtarzać, bo wszyscy wymietli talerze do ostatniego okruszka. Ponieważ mięso pokroiłam na bardzo małe kawałki, musiałam dorobić nieco panierki. Sos przepyszny, idealnie wyważony między ostrością a słodyczą. Tylko ciut go przymało, następnym razem zrobię więcej. Podałam z brązowym ryżem na sypko i sałatką z buraków, cukinii i pora, przyprawioną winegretem i sokiem z pomarańczy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pomarańczowy kurczak*
Top
Bottom