Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Pomidorowa pikantna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="balladyna" data-source="post: 952867" data-attributes="member: 16596"><p>Składniki:</p><p>pół litra bulionu ( może być z kostki)</p><p>mała cebula</p><p>przecier pomidorowy (czubata łyżeczka lub więcej)</p><p>mleczko kokosowe (niecała mała puszka)</p><p>tabasco</p><p>imbir (dużo, do smaku)</p><p>trawa cytrynowa</p><p>kilka ziarenek ziela angielskiego</p><p></p><p> Przygotowanie:</p><p>Podsmażyć cebulę, dodać wszystkie składniki (oprócz mleczka) do gotującego się bulionu, po 15 minutach wlać mleczko kokosowe pogotować chwilę.</p><p>Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="balladyna, post: 952867, member: 16596"] Składniki: pół litra bulionu ( może być z kostki) mała cebula przecier pomidorowy (czubata łyżeczka lub więcej) mleczko kokosowe (niecała mała puszka) tabasco imbir (dużo, do smaku) trawa cytrynowa kilka ziarenek ziela angielskiego Przygotowanie: Podsmażyć cebulę, dodać wszystkie składniki (oprócz mleczka) do gotującego się bulionu, po 15 minutach wlać mleczko kokosowe pogotować chwilę. Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Pomidorowa pikantna
Top
Bottom