- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Przygotować wywar - u nas "cienki" na skrzydelkach
na łyżkę oliwy wrzucić 1 mała cebulę (posiekaną) i 2 ząbki czosnku (zmiażdżone)
podsmażyć
wlać 1 puszkę pomidorów
Poddusić
doprawić do smaku solą, pieprzem i papryka ostrą.
Zmiksować
3 pomidory obrać ze skóry, pokroić , wrzucić do zupy
doprawić tabasco (zielonym) i odrobiną soku z cytryny lub limonki
Podawać z nachos i startym serem cheddar
Można posypać kolendrą
na łyżkę oliwy wrzucić 1 mała cebulę (posiekaną) i 2 ząbki czosnku (zmiażdżone)
podsmażyć
wlać 1 puszkę pomidorów
Poddusić
doprawić do smaku solą, pieprzem i papryka ostrą.
Zmiksować
3 pomidory obrać ze skóry, pokroić , wrzucić do zupy
doprawić tabasco (zielonym) i odrobiną soku z cytryny lub limonki
Podawać z nachos i startym serem cheddar
Można posypać kolendrą
![img]](http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vg/ka/bt78/rpfUNKUpPO19rfFsoX.jpg/img])